Aanbieding scheidsrechters

Dag heren en dames scheidsrechters,

De meesten van u zijn scheidsrechter omdat het gewoon een leuke bezigheid is, anderen fluiten omdat het van de vereniging “moet” ter dekking van een team en sommigen hebben de ambitie ooit op een hoog niveau te fluiten. Maar ongeacht de reden waarom u fluit, het kost de nodige inspanning en tijd en is in alle gevallen vrijwilligerswerk.
Dat laatste weten wij als organisatie bijzonder te waarderen aangezien ook ons topvolleybalevenement enorm veel tijd en energie vergt en slechts door vrijwilligers wordt georganiseerd.
Maar in beiden gevallen wordt een positieve bijdrage aan de volleybalsport in Nederland geleverd. Wij doen dat in Almelo door het organiseren van een topvolleybalevenement tussen Kerst en Oud en Nieuw, u door het wekelijks fluiten van uw volleybalwedstrijden.
Een goede reden voor ons als organisatie alle scheidsrechters in Nederland een meer dan goede aanbieding te doen. Op vertoon van uw scheidsrechterspas en identiteitsbewijs krijgt u aan de kassa maar liefst 25% korting!

Aanbieding geldt voor 27 - 28 en 29 december!

Met deze riante korting bieden wij u een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van topvolleybalwedstrijden, geleid door topscheidsrechters,waar u wellicht nog het nodige van kunt leren. Dat alles in de IISPA, een fantastisch nieuwe topsportaccommodatie in Almelo.

Ook dit jaar zullen sterke Europese mannenteams naar Almelo afreizen.
Voor nader informatie, andere aanbiedingen en het laatste nieuws verwijzen wij u naar
www.topvolleybal-almelo.nl

Het Topvolleybaltoernooi in Almelo mag u als volleyballiefhebber gewoonweg niet missen en voor het geld hoeft u het dit jaar zeker niet te laten!  Wij hopen u dan ook te verwelkomen in Almelo.

Namens de organisatie,
Siny Pots, voorzitter